Mums, så bakar du enkelt glutenfritt!

En kommentar
 
Blåbärspaj!
 
Paj är både enkelt och gott.
Den här baka jag med mellantjejen för några veckor sedan.
Använd ett enkelt standard recept på smulpaj,
men byt ut vetemjöl mot ett glutenfritt alternativ.
 Här kommer förslag som funkar!
 
Byt ut vetemjöl mot:
🔺1del potatismjöl,1del glutenfria havregryn.
🔺1del Majzena, 1del potatismjöl.
🔺1 del Majzena, 1 del glutenfria havregryn.
🔺Mot glutenfri mjölmix, ( tycker Sempers är god, den har ingen konstig bismak)
 
Det finns mängder med spännande alternativa mjölsorter i dag, i början försökte jag baka med ris, mandel kokosmjöl mm
Men smaken och konsistensen blir inte det samma, du måste lära dig nya recept och metoder.
Därför kom jag fram till att dessa enkla produkter inte bara funkar, med dina gammla recept!
Dom smakar gott!
Och är billiga!
 
Lycka till, gott blir det!
 
I dag är det fredag, så önskar trevlig helg!
Njut av det du kan, och var glad för det du har.
Själv skall jag umgås med gubben och mina tre tjejer. Dom är min värd, min lycka och på något sätt mitt hopp.
Det finns en djup känsla av förtröstan oss i mellan, vi håller i hop i vått och tort...
Bätter dagar komer det vet vi!
 
Puss och kram på er!
 
💙💙💙
 
LisaLi 
 
Har du kanske något bra/bättre alternativ?
Tipsa/Skriv gärna en kommentar👍🏻😊
 
 
1 Jenny:

skriven

Kan rekommendera Nillas kitchen, hon bakar naturligt glutenfritt men även mejeri fritt.

Svar: Bra den skall jag kolla, tack Jenny😊👍🏻😚
Lisali