Baka glutenfritt!

Kommentera
 
 
 
 
 
                                         
 
 
Är det så svårt att baka glutenfritt som man tror?
Nej men...
Problemet är att glutenfritt mjöl inte uppför sig som förväntat.
Det gäser inte som standard mjöl gör,
och det ställer till det
Har jag kommit på ett fantastisk allternativ? Nej jag gör det lätt för mig.
Helt enkelt för att jag inte orkar med krångliga recept, och eller köpa udda mjöl sorter.
Men varför baka över huvud taget, det går ju att köpa färdigt?
Jag behöver variation, å så länge det bara handlar om att mäta ca 5dl vatten
lite salt, sött, jäst, olja och ett paket så är det helt i min smak!👍
Dessutom blev denna mix, detta bröd riktigt gott.
Och belöningen är doften av nybakat, kaffe och en mysig morgon "förmiddag"☺️
Så det blev dagens insatts, denna i övrigt trötta och regniga dag.
 
Kram Lisali